درباره نشریه

فصلنامه‌ی راهبرد مدیریت  مالی از تابستان 1392 چاپ میشود، با رویکرد علمی-پژوهشی و با دسترسی آزاد که با رسالت توسعه‌ی دانش مالی در کشور، شناسایی مسایل مدیریت مالی سازمان‌های ایران و ارایه‌ی راهکار برای آن، مقاله‌های علمی-پژوهشی در حوزه‌ی مدیریت مالی را منتشر می‌کند. مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند.

صاحب امتیاز این نشریه  دانشگاه الزهرا  است.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این سایت‌، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت.

این فصلنامه طبق نامه شماره 102401/18/3 مورخ 1395/05/18 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از شماره تابستان 1395 با درجه علمی - پژوهشی منتشر می‌شود.

فایل تمام متن مقالات به صورت Pdf در سایت نشریه قرار گرفته و مراجعه‌کنندگان می­‌توانند به صورت رایگان آن را دانلود نمایند.

زبان: فارسی

صاحب امتیاز: دانشگاه الزهراء(س)

متوسط زمان داوری مقالات: 4 ماه

نسبت مقالات پذیرش شده به کل مقالات واصله: 15 درصد

سرقت ادبی از طریق موتورهای جستجوگر و یابنده سرقت های علمی پیگیری می شود.

برابر با قوانین علمی و پژوهشی و اساسنامه مجله کلیه نویسندگان و خوانندگان از حقوق مشخصی در زمینه پیگیری روند مقاله ها برخوردارند.

حق کپی رایت از طریق   Cc-By-NC-ND مورد پیگیری و بررسی قرار می گیرد.